KLIK PÅ IKONERNE OVENFOR...

Temafag
Temafagene er obligatoriske timer på ugens skema. Obligatoriske temafag, betyder at du kan vælge imellem nedenstående temafag, og skal deltage i 2 temafag, som ikke ligger på samme ugedag.
Temafagene ligger fordelt på mandage, tirsdage og torsdage.

Temafag som tilbydes lige nu:

Ud i det blå:
Her kan du komme ud og motionere på en rolig måde, ved at slutte dig på et hold. som passer til dit behov, her kan du luft til hovedet efter en lang dag.

Det søde liv:
Det siger lidt sig selv, her forsøder vi livet, ved at vi hygger sammen, ved at bage og hygge over en kop te, mens vi smager på det vi har lavet.

Filmklub:
Her ser vi nogle film, som vi får en snak om efterfølgende, og kommer med ideer til hvad kunne være spændende at finde til næste gang.

Den gode historie:
For dig som kan lide at læse, eller lytte til en god historie, er dette lige dig. Her lytter vi til den historie som du kender, lytter til en historie som bliver oplæst, mends vi drikker te i sofaen.

Webdesign:
Teknologien er her for at blive, derfor har lavet dette super tilbud, hvis du brænder for at have din egen hjemmeside, kunne tænke dig at lave noget nyt, alle ideer er velkommen, det er kun din fantasi som sætter grænsen for hvad man kan få en internetside til.

Kung Fu:
Motion, selvværd, mental styrke er bare en del du får meget mere af, ved at dyrke kampsport, at vide, du ikke behøver at skulle slås, men kan vælge at forsvarer dig, hvis du bliver nød til det.

Spillehjørnet:
Her hygger vi over spillebrættet, og får gode tips og råd til at tænke taktisk, mens der bliver tid til lidt te

Lektie café:
Du har måske svært at side alene over lektierne, eller der er noget som du godt kunne tænke dig at få genopfrisket, fordi det er længe siden, eller virker for svært, så er det her vi mødes, mens vi hygger over opgaverne.