KLIK PÅ IKONERNE OVENFOR...

Om Skolen

Pederstrup Efterskole er en lille efterskole, som er beliggende i historiske omgivelser. Den ligger smukt inde i skoven og er således omkranset er naturens skønne årstider. Skolen blev oprettet i 1980 med støtte fra FDF og hviler på folkekirkens værdier.
Pederstrup Efterskole har plads til 63 elever.
Vi tilbyder undervisning på 8., 9. og 10. klassetrin i dansk, matematik, engelsk, tysk, geografi, historie, biologi, samfundsfag og fysik.
Derudover er det obligatorisk, at alle elever har kristendom, motion/idræt, friluftsliv og linjefag. Den boglige undervisning forbereder til folkeskolens afsluttende prøver. Læs mere om de enkelte linjefag her.

Undervisningen er båret af seriøsitet og engagement. Vi forventer således af dig, at du gør dig umage og yder dit bedste både i de almindelige skolefag og i de mere utraditionelle tilbud på skolen. Du kommer i løbet af året til at stifte bekendtskab med emne- og projektrelaterede undervisnings- og arbejdsformer samt tværfaglige projekter. Læs mere om vores undervisning her.

Med sit anker i FDF og de pragtfulde omgivelserne naturen giver, har skolen særlig vægt på friluftsliv, som vi dyrker både i og uden for den normale undervisning. Vi tager på skitur til Norge og flere småture i løbet af året. Er du særlig interesseret i friluftsliv, har vi en linje for det. Den kan du læse om her.

Alle elever deltager på skift i tilberedning af maden til de andre elever. Den kommende uges menu findes på hjemmesiden her .

Foruden det faste skema tilbyder vi en række aftenfag, som man frit kan vælge imellem. Vi har tre-fire projektuger, hvor vi arbejder med forskellige emner på tværs af fag og klasser.