KLIK PÅ IKONERNE OVENFOR...

MUSIK & DRAMA LINJEN

Drømmer du om at stå på en scene og trykke den af sammen med andre, eller vil du bare kunne spille guitar til hygge omkring lejrbålet, kan du nu melde dig på Musik & Drama linjen. Om du er begynder, øvet eller rigtig god betyder ikke noget. Vi tilpasser undervisningen, så den passer til dig. Du vil blive undervist af to meget erfarne musik og dramalærere, der begge har rejst land og rige rundt og optrådt på diverse scener og er klar til at give deres erfaringer videre til dig.

Du vil blive tilbudt undervisning i en typisk rytmegruppe, som består af guitar, bas, keyboard og trommer. Vi vil også arbejde med sang og flerstemmigt kor, så vi på et tidspunkt er klar til at kunne vise, hvad vi har lært. Vi arbejder hen imod deltagelse i musikskolernes festival, hvor der er mulighed for at prøve at stå på en professionel scene foran et par tusinde tilskuere.

Hvis  du vil lave din egen musik, er det også stedet, hvor du kan udforske dig selv, da vi har vores eget studio med mulighed for at indspille din eller jeres musik.

Musikefterskole Sjælland
Musikefterskole Sjælland